14 Şubat 2013 Perşembe

Fenerbahçe bugün kimle oynuyor? 14 Şubat 2013 Bate Borisov Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? 14.02.2013 Fb Uefa Avrupa Ligi maçı veren uydu ve yabancı kanallar.. Bate Fener maçı hangi yabancı kanallarda? Uefa Avrupa Ligi Bate Borisov Fenerbahçe maçını Star Tv ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Karşılaşma saat 20:00'de başlayacak. Star TV / HD , Al Jazeera Sport +9 , beIN Sport Max 5 Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman 21 kişilik maç kadrosuna son haftalarda olduğu gibi yne Milos Krasic'i dahil etmedi. Öte yandan UEFA Avrupa Ligi kadrosu listesinde ismi bulunmayan Orhan Şam ve statü gereği bu turnuvada oynayamayacak olan Emre Belözoğlu Belarus'a götürülmediler. Sarı-lacivertli takımda Mehmet Topuz ve Sezer Öztürk'ün sakatlıkları devam ediyor. Afrika Kupası sonrasında izinli olan Joseph Yobo da bu maçta forma giyemeyecek olan bir diğer isim. BATE Borisov'da ise cezalı olan Denis Polyakov'un dışında önemli bir eksiklik bulunmuyor.

13 Şubat 2013 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi'nin 2.tur maçlarının en önemlisinde Real Madrid ile Manchester United takımları karşı karşıya geliyor. 90 dakika sona erdikten sonra bu sayfadan karşılaşmanın maç özeti ve gollerini izleyebilirsiniz. Real Madrid Manchester United maçı hangi kanalda, Real Madrid Manchester United maçını veren yabancı kanalları hangileri, R.Madrid M.United maçını şifresiz nasıl izleyebilirim. Al Jazeera Sport 1 , Armenia 1TV , Az TV , IRAN - TV 3 , Italia 1 , MTV3 , Nederland 3 , Rustavi 2 , Sky Sport 1 (Italia) , TV3+ Denmark , Sky Calcio 1 / HD , NTV Russia , RTE Two / HD , NET Hellas , TVi Portugal , HRT 2 , ESPN Pacrim , Sportsmax , RTS 1 Serbia , SuperSport MaXimo , SuperSport 3 [Za] , TV6 Latvia , SportKlub (Slovenia) , OBN BiH , Ten Sports (Pakistan) , 2BE , Sky Sports 2 (uk / ireland) , Al Jazeera Sport +3 , Al Jazeera Sport +4 , Viasat Football (Swe) , RSI La 2 , Sky Sport 1 (Germany) , TRK Futbol (ukraine) , Digi Sport 1 (romania) , Club RTL , TV6 Estonia , Digi Sport 1 (hun) , Viasat Football (Nor) , TV6 Lithuania , STV 1 Slovakia , Dolce Sport / HD , Sport 5 (Israel) / HD , bTV Action , Puls 4 , TV Klan [DigitAlb] , Smart Spor / HD (D-Smart 77) , beIN Sport 1 / HD , SuperSport 1 (alb) / HD , C+ Liga Campeones / HD , NTV Plus Futbol / HD , RTS Deux / HD , SF Zwei / HD , CT Sport / HD , SuperSport 10 (africa) Real Madrid Manchester United Maç Sonucu Ve Özeti için karşılaşma bittikten sonra bu sayfayı takip edebilirsiniz.
Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk Borussia Dortmund takımları 2.tur ilk karşılaşmasında mücadele edecekler. Karşılaşmanın Maç Özeti ve Golleri mücadele sona erdikten sonra bu sayfada eklenecektir. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nin şüphesiz en dikkat çeken takımı olan Alman temsilcisi Dortmund, Lucescu'nun ekibi Shakhtar Donetsk'e Ukrayna'da konuk olacak. Shakhtar Donetsk Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda MTV3 , Sky Calcio 2 / HD , Sky Sport 3 (Italia) , Sport 5+ (Israel) / HD , TVP 1 / HD , ViaSat Sport - Sweden , ZDF , Sport TV1 / HD , Setanta Ireland , SuperSport 2 SA , ESPN Latin America , Al Jazeera Sport 2 , Sport 5+ LIVE / HD , Viasat 4 (norway) , SuperSport 5 [ZA] , Ten Sports (India) , nSport HD , Ring.bg , Viasat Sport Baltic , Nova Sports 1 (Hellas) , 1TV (georgia) / HD , Al Jazeera Sport +5 , Sky Sport 1 (Germany) , Idman TV , Prima COOL , Sky Sports 4 (uk) , Dolce Sport 2 / HD , Arena Sport 3 (serbia) , TRK Futbol+ , Digi Sport 2 (romania) , Smart Spor 2 / HD (D-Smart 78) , beIN Sport 2 / HD , Digi Sport 2 (hun) , NTV Plus Futbol 2 / HD , SuperSport 2 (alb) / HD , C+ Liga Campeones 2 / HD , Arena Sport 2 / HD (cro) , Kanal Ukraine , Sport 1 Voetbal , SuperSport MaXimo 2 Şampiyonlar Ligi Shakhtar Donetsk Borussia Dortmund Karşılaşması Ne Zaman: 13 Şubat 2013 Çarşamba Saat Kaçta: 21:45 Hangi Kanalda: Smartspor 2 ve Yukarıda belirtmiş olduğumuz kanallar listesi

12 Şubat 2013 Salı

2013 Şampiyonlar Ligi 2.tur maçları bu akşam oynanacak olan Celtic Juventus maçı ile start alıyor. İskoç ekibi sahasında İtalyan devi Juventus takımını konuk edecek. Saat 21:45'te Smartspor kanalından canlı olarak yayınlanacak olan Celtic Juventus maç özeti ve golleri karşılaşma bitiminde bu sayfada olacak. Ş.Ligi Celtic Juventus maçı hangi kanalda? 2013 Şampiyonlar Ligi Celtic Juventus maçı ne zaman? İskoçya Premier Lig'inde 18 puan farkla lider durumda bulunan Celtic'te teknik patron Neil Lennon, Inverness ile oynanan son maçta sahaya yedek ağırlıklı bir takım sürdü. Yine de Emilio Izaguirre ve Georgios Samaras'ın oynama ihtimalinin %50 olduğu belirtiliyor. Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Nijeryalı Efe Ambrose'nin maç kadrosunda olması beklenirken yine de 11'de başlamayacağı belirtiliyor. Juventus'ta ise Giorgio Chiellini'nin durumu belirsizliğini korurken; Paolo De Ceglie, Simone Pepe ve Nicklas Bendtner, sakatlıklarından dolayı Celtic karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığını tamamen atlatan Claudio Marchisio ve Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Kwadwo Asamoah ise Juventus'ta yüzleri güldürüyor. Armenia 1TV , Az TV , ITV 1 / HD , Nederland 3 , NTV+ Football , Sky Sport 1 (Italia) , Sport 1 (Hun) , TV3 (Ireland) , YLE TV2 , Sky Calcio 1 / HD , Sport TV2 / HD , UTV (ulster) / HD , TV6 Sweden , Al Jazeera Sport 2 , SuperSport MaXimo , SuperSport 3 [Za] , Al Jazeera Sport +3 , nSport HD , SuperSport 1 [ZA] , Ring.bg , 1TV (georgia) / HD , Al Jazeera Sport +5 , Sky Sport 1 (Germany) , Viasat Football (Nor) , Sport 5 (Israel) / HD , STV (scotland) , 2+2 , Arena Sport 1 (serbia) , Digi Sport 2 (romania) , Smart Spor / HD (D-Smart 77) , beIN Sport 1 / HD , SuperSport 1 (alb) / HD , C+ Liga Campeones / HD , SF Zwei / HD , Arena Sport 1 / HD (cro) , Sport 1 Voetbal , SuperSport 10 (africa)

Celtic Juventus maçını uydudan canlı olarak izleyebileceğiniz yabancı sitelerin listesi yukarıdaki gibidir.

Şampiyonlar Ligi 2.tur maçları ile bu akşam start alıyor. Celtic Juventus maçının yanı sıra Valencia Psg takımları karşı karşıya gelecek. İspanyol ekip Valencia, bu sene flaş transferler yapan Paris Saint Germen takımını konuk edecek. 12 Şubat 2013 Salı akşamı Ntv kanalından canlı olarak yayınlanacak olan Valencia Psg maçı saat 21:45'te başlayacak. Valencia Psg maç özeti karşılaşma sona erdikten sonra bu sayfada eklenecektir. Valencia Psg Maçını Uydudan Nasıl İzleyebilirim? Şampiyonlar Ligi Valencia Psg Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Saat Kaçta? Valencia'da teknik direktör Ernesto Valverde'yi salı günü oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde sakatlığı bulunan Aly Cissokho dışındaö nemli bir eksik bulunmuyor.

Ntv Biss Key Şifreleri

Joao Pereira, Victor Ruiz ve Diego Alves gibi etkili isimler 1-0'lık Celta Vigo galibiyetini kulübeden izlediler. Sakatlıklarını aşan üçlü bu maçta ilk 11'de sahada olabilir. Mamadou Sakho'nun defanstaki partneri Thiago Silva ve adaşı Thiago Motta bu maçta forma giyemeyecekler arasındalar. Blaise Matuidi, Zlatan Ibrahimovic, Christophe Jallet ve Ezequiel Lavezzi ise Bastia karşısında alınan 3-1'lik galibiyette sahadaydılar ve bu maçta da ilk 11'de başlayacaklardır. David Beckham ise bu maçı tribünlerden izlemek için Mastella'ya gidecek. Veteran yıldızın Marsilya maçıyla PSG taraftarına selam vermesi bekleniyor. Valencia Psg Maçını İzleyebileceğiniz Yabancı Uydu Kanalları NTV , Al Jazeera Sport 1 , C+ France , MTV3 , Rustavi 2 , Sky Calcio 2 / HD , Sky Sport 3 (Italia) , Sport 5+ (Israel) / HD , TV3+ Denmark , Sport TV1 / HD , Setanta Ireland , SuperSport 2 SA , Arena Sport 2 , Sport 5+ LIVE / HD , BHT 1 , RTRS , Viasat 4 (norway) , SuperSport 5 [ZA] , Federalna TV , Sky Sports 2 (uk / ireland) , Al Jazeera Sport +4 , Viasat Football (Swe) , Sky Sport 1 (Germany) , Digi Sport 1 (romania) , Digi Sport 1 (hun) , Idman TV , bTV Action , Arena Sport 3 (serbia) , NTV+ Football 2 , SuperSport 2 (alb) / HD , SuperSport MaXimo 2

Valencia Psg maç sonucu ve Valencia Psg maçı kaç kaç bitti gibi soruların cevaplarını maç özeti gibi olduğu gibi 90 dakika sonunda bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

4 Şubat 2013 Pazartesi

A Milli Futbol Takımı 6 Şubat 2013 Çarşamba günü hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Saat 20:15′te başlayacak olan karşılaşma Manisa 19 Mayıs stadı’nda oynanacak. Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Björn Kuipers’in yöneteceği karşılaşmayı Kanal D canlı olarak yayınlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu resmi web sitesi www.tff.org adresinden de karşılaşmayı canlı takip edebilirsiniz. A Milli Futbol Takımımız saat 12:00′de Atatürk Havalimanından hareket ederek İzmir’e gidecek. Antrenör Abdullah Avcı saat 17:00′de karşılaşmanın oynanacağı Manisa 19 Mayıs Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. Ardından saat 19:00′da takımımız son antremanını gerçekleştirecek. Basın mensuplarının fotoğraf alması için antremanın ilk 15 dakikası basına açık kalacak. Kaynak songazetehaberleri.com