12 Şubat 2013 Salı

Şampiyonlar Ligi 2.tur maçları ile bu akşam start alıyor. Celtic Juventus maçının yanı sıra Valencia Psg takımları karşı karşıya gelecek. İspanyol ekip Valencia, bu sene flaş transferler yapan Paris Saint Germen takımını konuk edecek. 12 Şubat 2013 Salı akşamı Ntv kanalından canlı olarak yayınlanacak olan Valencia Psg maçı saat 21:45'te başlayacak. Valencia Psg maç özeti karşılaşma sona erdikten sonra bu sayfada eklenecektir. Valencia Psg Maçını Uydudan Nasıl İzleyebilirim? Şampiyonlar Ligi Valencia Psg Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Saat Kaçta? Valencia'da teknik direktör Ernesto Valverde'yi salı günü oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde sakatlığı bulunan Aly Cissokho dışındaö nemli bir eksik bulunmuyor.

Ntv Biss Key Şifreleri

Joao Pereira, Victor Ruiz ve Diego Alves gibi etkili isimler 1-0'lık Celta Vigo galibiyetini kulübeden izlediler. Sakatlıklarını aşan üçlü bu maçta ilk 11'de sahada olabilir. Mamadou Sakho'nun defanstaki partneri Thiago Silva ve adaşı Thiago Motta bu maçta forma giyemeyecekler arasındalar. Blaise Matuidi, Zlatan Ibrahimovic, Christophe Jallet ve Ezequiel Lavezzi ise Bastia karşısında alınan 3-1'lik galibiyette sahadaydılar ve bu maçta da ilk 11'de başlayacaklardır. David Beckham ise bu maçı tribünlerden izlemek için Mastella'ya gidecek. Veteran yıldızın Marsilya maçıyla PSG taraftarına selam vermesi bekleniyor. Valencia Psg Maçını İzleyebileceğiniz Yabancı Uydu Kanalları NTV , Al Jazeera Sport 1 , C+ France , MTV3 , Rustavi 2 , Sky Calcio 2 / HD , Sky Sport 3 (Italia) , Sport 5+ (Israel) / HD , TV3+ Denmark , Sport TV1 / HD , Setanta Ireland , SuperSport 2 SA , Arena Sport 2 , Sport 5+ LIVE / HD , BHT 1 , RTRS , Viasat 4 (norway) , SuperSport 5 [ZA] , Federalna TV , Sky Sports 2 (uk / ireland) , Al Jazeera Sport +4 , Viasat Football (Swe) , Sky Sport 1 (Germany) , Digi Sport 1 (romania) , Digi Sport 1 (hun) , Idman TV , bTV Action , Arena Sport 3 (serbia) , NTV+ Football 2 , SuperSport 2 (alb) / HD , SuperSport MaXimo 2

Valencia Psg maç sonucu ve Valencia Psg maçı kaç kaç bitti gibi soruların cevaplarını maç özeti gibi olduğu gibi 90 dakika sonunda bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder